Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

11 juni 2018: Boeiendste Stad – Wonen in boeiende panden en een bruisende stad

juni 11, 2018 @ 17:30 - 21:00

Gratis

Op 11 juni zal de Bergenvaarders bijeenkomst in Restaurant De Keizerskroon te Deventer onze stad Deventer als woon- en beleefstad centraal stellen. De sprekers op 11 juni dragen op verschillende manieren bij aan de ambitiekaart van de gezamenlijke bedrijfsverenigingen MKB Deventer, VNO-NCW, Parkmanagement en Deventer Kring van Werkgeversen dan specifiek over het thema “Boeiendste Stad”.

De sluiting van de landbouwhogeschool Larenstein in Deventer liet (net als vele andere verlaten gebouwen in de loop der jaren) een leegte achter in de stad. Gelukkig zijn er creatievelingen zoals die van het Architectenlab, waardoor er weer nieuwe woon-, werk- en beleeflocaties ontstaan in en rondom deze panden. Hierdoor wordt de stad wellicht ook weer aantrekkelijk voor studenten om na de studie te blijven wonen en werken.

 

De Bergenvaarders zien graag het oude in het nieuwe opgenomen worden, zeker ook als dit leidt tot een levendige stad, waar mensen graag werken, wonen en vertoeven. Marc Harmsen van Architectenlab laat ons zien hoe hij dat met zijn collega’s doet. Hij vertelt ook hoe hij het verleden van de vaak oude gebouwen meeneemt in zijn ontwerpen en daarmee een extra dimensie weet te geven aan de locatie.

 

Ook gaan we in op de vele evenementen in het kader van ‘Deventer 1250’. Welke leuke evenementen kunnen we dit jaar nog verwachten? Wat is het imago van de stad en hoe dragen deze evenementen daaraan bij? Hoe kunnen we meer bezoekers krijgen die langer blijven, met hogere bestedingen en hogere waardering voor onze Hanzestad?

Naar dit soort vragen is uitgebreid onderzoek gedaan door Bureau Buhrs. Wij hebben Carlijn Leenders van Bureau Buhrs bereid gevonden op dit soort vragen nader in te gaan!

 

Noteer deze top-bijeenkomst dus alvast in uw agenda!

Het programma :

17.30 – Netwerkborrel
18.00 – Intro Deventer Ambitiekaart-thema “Boeiendste Stad”
18.05 – Presentaties; ruimte voor discussie.
18.45 – Diner (2 gangen)

 

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Bent u geen lid, meld u dan a.u.b. als bezoeker aan via info@bergenvaarders.nl en laat dan a.u.b. gelijk even weten of u blijft mee-eten..

Wij waarderen het altijd als deelnemers na de maaltijd nog even blijven napraten onder het genot van een koffie of borrel. Voor vragen kunt u zich tevens melden bij info@bergenvaarders.nl

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

 

Gegevens

Datum:
juni 11, 2018
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
www.bergenvaarders.nl

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon:
0570763764
E-mail:
info@bergenvaarders.nl
Site:
bergenvaarders.nl

Locatie

Restaurant De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0570-641277
Site:
https://www.keizerskroondeventer.nl