Maandagavond 12 februari is het weer tijd voor een mooie Bergenvaarders bijeenkomst in Restaurant De Keizerskroon te Deventer. Sprekers deze avond zijn Alfred Liefers en Clemens Hogenstijn.
Alfred Liefers is o.a. voorzitter van ‘t Volkshuis Deventer en sinds december 2017 directeur van Ondernemershuis Deventer in De Gasfabriek. Hij vertelt meer over de ambitiekaart van de gezamenlijke bedrijfsverenigingen MKB Deventer, VNO-NCW, Parkmanagement en Deventer Kring van Werkgevers en dan specifiek over het thema “Deventer Informatiestad”. In dat kader is hij o.a. bezig met een voorstel voor de herbestemming van de oude bibliotheek. Clemens Hogenstijn zet de plannen in een historisch perspectief.

Het programma wijkt iets af van wat we gewend zijn:

Deel 1: Aan de bar: ‘Hanzestad Deventer in het hier en nu’

17.30 – Netwerkborrel
18.00 – Intro Deventer Ambitiekaart-thema “Deventer Informatiestad”
18.10 – Pitch door Alfred Liefers – nieuwe bestemming oude bibliotheek; ruimte voor discussie

Deel 2: Aan tafel: ‘Handelen zit in ons DNA’

18.30 – Historisch perspectief
Erelid Clemens Hogenstijn haakt aan op de plannen van Alfred Liefers vanuit een historisch perspectief; tevens ruimte voor discussie.
18.45 – Diner (2 gangen)
Koffie na

Geïnteresseerden kunnen zich bij binnenkomst melden bij de bar voor deelname aan het diner. Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Voor vragen kunt u zich tevens melden bij [email protected]

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl