Ons bestuur

Zorgdragend voor een open sociëteit 

Onze Sociëteit dient net als 400 jaar geleden als ontmoetingspunt voor iedereen die Deventer een warm hart toedraagt en die het op prijs stelt dat er in Deventer “flink wat ondernomen wordt”. De door sprekers aangesneden onderwerpen betreffen altijd actuele zaken met betrekking tot economie, cultuur en historische achtergronden. Een open sociëteit, voor iedereen in Deventer en omstreken. Een open sociëteit, waar een mening gedeeld mag worden.

Het bestuur is inhoudelijk, financieel en organisatorisch  eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de sociëteit. 

Word Donateur

Donateurs worden bijgeschreven in het Register der Bergenvaarders

Gerard Harmelink

Gerard Harmelink

President

Geboren en getogen Deventenaar. Ondernemer en uitvinder. Houdt zich bezig met afdichtingen daar waar het niet mag lekken in diverse industriële sectoren. 

Rob Korten

Rob Korten

Scriba

Geboren en getogen Deventenaar. Bestuurder bij MKB Deventer en Energiecooperatie De Groene Kolenboer. Al jaren actief als ondernemer in duurzaamheid.

Harry Hoving

Harry Hoving

Thesaurier

Geboren en getogen Deventenaar. Koninklijk onderscheiden. Voorheen werkzaam in de chemie-sector. Vrijwilliger bij vele organisaties in Deventer en genietend van zijn pensioen.

Betrokken bij een actieve samenleving

Tijdens onze bijeenkomsten komen actuele onderwerpen aan de orde. Een nieuw bedrijf dat zich ontwikkelt in Deventer. Een nieuwe technologie die opkomt. De ontwikkeling van een woon- of bedrijfslocatie. Een boek dat wordt gepubliceerd of een cultuur-historische ontdekking die is gedaan. De sociëteit ontpopt zich iedere keer weer als een betrokken groep mensen. Ze zullen dan ook de discussie of kritische vragen niet uit de weg gaan. Maar ook die opbouwende kritiek is iets waar de spreker altijd mee verder kan. Want waardering voor het initiatief is er altijd.

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764