Grote opkomst bij verkiezingsdebat 2023

Stichting Sociëteit der Bergenvaarders organiseerde samen met MKB Deventer ook voor de Provinciale Staten verkiezingen van 2023 weer een verkiezingsdebat. 

Een debat gericht op de ‘Economie’ van Overijssel
Op woensdag 15 maart 2023 zijn er weer provinciale staten verkiezingen. Het belang van het lokale bedrijfsleven bij de politieke en bestuurlijke besluitvorming is heel groot. Het ondernemingsklimaat, bereikbaarheid, vergunningen, regiopromotie, arbeidsmarkt, financiele ondersteuning, etc. Het zijn allemaal onderwerpen waar de provincie een grote en soms beslissende rol in heeft. Ondertussen zijn er ook grote thema’s, zoals energietransitie, klimaatadaptatie, stikstofcrisis, coronacrisis, woonruimte, etc. Daarom organiseerden we net als bij de gemeenteraadsverkiezingen weer een debat.

Grote opkomst
Er was ruime belangstelling uit de samenleving voor deze bijeenkomst van de Bergenvaarders en MKB Deventer. De avond werd fantastisch gemodereerd door Janine van Harsselaar en Rijn Platteel. Maar liefst 95 mensen hebben het debat fysiek bijgewoond. Er werd ook nog lang nagepraat in het café van ‘t Hof van Colmschate. 

Video-registratie staat inmiddels online
Het debat is vastgelegd door Guxavision en inmiddels ook op ons nieuwe YouTube kanaal geplaatst: https://youtu.be/REOVy4SOn2g 

Ondersteun onze Societeit!
Voor bijeenkomsten zoals deze ontvangt de Societeit geen enkele financiele bijdrage uit subsidiepotjes van de overheid. Wij hopen dat u deze bijeenkomsten waardeert en onze societeit wilt ondersteunen.

Ondersteunt u onze stichting nog niet? Maak dan nu gebruik van deze kans om te worden bijgeschreven in het Register der Bergenvaarders (compleet met uitreiking van certificaat tijdens één van onze bijeenkomsten). U kunt zich hier aanmelden!

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons:
0570-763764