Bericht van onze penningmeester (2020)

Geachte belangstellende,

Stichting Sociëteit der Bergenvaarders organiseert ook in 2020 voor u weer een aantal zeer interessante, prikkelende en inspirerende presentaties en bedrijfsbezoeken! Wij gaan ervan uit dat wij ook in dit jaar op uw steun mogen rekenen en bedanken u alvast voor uw gift voor 2020!

Ondersteunt u onze stichting nog niet? Maak dan nu gebruik van deze kans om te worden bijgeschreven in het Groot Boek der Bergenvaarders (compleet met uitreiking van certificaat tijdens één van onze bijeenkomsten). De standaard bijdrage voor Bergenvaarders is komend jaar 25,–, maar een hoger bedrag is uiterst welkom! U kunt het bedrag overmaken op onderstaand bankrekeningnummer, ovv van: uw voornaam, achternaam en 2020.

Stichting Sociëteit der Bergenvaarders:  NL15RABO 3635.3885.80

Ovv van uw voornaam, achternaam en het jaartal 2020

Hartelijk dank voor uw steun en tot ziens op de bijeenkomsten!

Namens het bestuur:

Uw penningmeester, Maarten Binnendijk

2 thoughts on “Bericht van onze penningmeester (2020)

  1. Via mijn man Peter ten Cate, Honorair Bergenvaarder (voorheen erelid sinds 1996), ben ik enkele keren meegeweest naar uw bijeenkomsten in de Keizerskroon of elders op locatie. Genoeglijk en leerzaam. Daarom wil ik graag, mede ter ondersteuning in deze bange Coronatijd, een echte Bergenvaarder worden . Daarom heb ik vandaag mijn bijdrage overgemaakt. M.vr.gr. José ten Cate-Wieferink, Deventer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *