Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

12 november 2018: Harold Viscaal

12 november 2018 @ 17:30 - 20:00

Gratis

Een bekende Deventenaar heeft na 3,5 jaar het stokje overgedragen. En wij prijzen ons gelukkig dat we hem direct als spreker voor de Bergenvaarders hebben kunnen strikken.

Harold Viscaal stimuleerde MKB Deventer bestuur en werkapparaat om met ambitieuze visies en concrete activiteiten het klein denken en de berusting in Deventer en Cleantech Regio doorbreken. Met aandacht voor echte ‘kroonjuwelen’, zoals Harold ze regelmatig noemde.

Veel bereikt

Onder de leiding van Harold ging MKB Deventer staan voor koplopers, smaakmakers en stadsvernieuwers. Zij die de stad iedere dag een beetje mooier kleuren, zijn ze op handen gaan dragen. Vanuit het motto ‘Samen groeien, door samen doen’, ging MKB Deventer meer verbinden en eren middels themabijeenkomsten. Met uitgifte van boeken etc. Met leren van elkaar kringen. Met (online)podia. De unieke ondernemende kracht uit Deventer en de regio, aan de wereld laten zien.

MKB Deventer is zich gaan richten op de collectieve kracht van inmiddels bijna 1250 leden. Op samenwerking met DKW, VNONCW en Bedrijvenparkmanagement. Dat samenbindende, in de rol van voorzitter, paste Harold als een maatkostuum. Harold wilde zijn lokale omgeving ‘mooier kleuren’. Hij probeerde 3 dagen per week, naast zijn eigen ondernemerschap, prikkels af te geven, die ondernemers en de stad economisch en cultureel verder zouden kunnen helpen.

De nu lopende Ambitiekaart Deventer (‘geadopteerd’ door de Bergenvaarders tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten) biedt ruimte voor een krachtige economische beweging met alle Deventer werkgeversorganisaties en de gemeente Deventer en wordt door Harold een ‘een veelbelovende ontwikkeling’ genoemd.

Terugblik en vooruit kijken

Nu kan hij met ons terugkijken. In een startinterview vertelde Harold: ‘We hebben lef nodig in Deventer. Minder klagen, maar zelf gaan bijdragen!’. Heeft MKB Deventer met de vele activiteiten de juiste toon gezet? Welke ontwikkelingen in de stad uit de afgelopen 3,5 jaar mogen we als ‘kroonjuwelen’ bestempelen en mogen we trots op zijn, moeten we verder een podium geven? Welke ontwikkelingen voor de toekomst gaan onze stad meer in haar kracht zetten?

Een week na zijn officieel terugtreden als voorzitter bieden we onze spreker Harold Viscaal het podium om ons trots te laten wezen, discussie aan te wakkeren of onze nieuwsgierigheid te vergroten. Dwars door onze Ambitiekaart-thema’s, over nieuwe businessmodellen, cultuur, groei, ontwikkeling, leiderschap, samenwerking, innovatie en verandering… en wat zo’n voorzittersrol met je doet als persoon.

 

Wanneer?      12 november 2018
Inloop?           vanaf 17.15 uur
Aanvang?      18.00 uur
Tot hoe laat?  20.00 uur

Noteer deze top-bijeenkomst dus in uw agenda!

Het programma:

17.30 – Netwerkborrel
18.00 – Intro van onze President
18.05 – Presentatie Harold Viscaal + discussie
18.45 – Diner (2 gangen)

Wij willen U graag ontmoeten a.s. 12 november 2018 !

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Bent u geen lid, meld u dan a.u.b. als bezoeker aan via [email protected] en laat dan a.u.b. gelijk even weten of u blijft mee-eten…

Wij waarderen het altijd als deelnemers na de maaltijd nog even blijven napraten onder het genot van een koffie of borrel. Voor vragen kunt u zich tevens melden bij [email protected]

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Gegevens

Datum:
12 november 2018
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
www.bergenvaarders.nl

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -