Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Astrid Janse: Zonder Dollen

8 november 2021 @ 17:30 - 21:00

Gratis

Astrid Janse: Zonder Dollen

Op 9 maart 2020 hebben wij Astrid en haar mede-roeiers al eens mogen verwelkomen. Nu is er een boek dat zij geschreven heeft over de roeitocht over de Atlantische Oceaan die zij achter de rug hebben. Astrid vertelt wat ze hebben meegemaakt en wat het eindresultaat was.  

Spreker

8

November 2021

Astrid Janse

Eigenaar Bureau Janse en oceaan roeier

Bureau Janse is een grafisch ontwerpbureau in Deventer. Bijvoorbeeld voor ontwerp en vormgeving van brochures, logo’s en huisstijlen, magazines, affiches, boeken, jaarverslagen en websites.

Sinds begin 2019 startte Astrid als een van de teamleden van Dutchess of the Sea. Ze deed mee met de Talisker Whisky Atlantic Challenge 2020. Haar team roeide 4.700 km van La Gomera naar Antigua.

Uw president hoopt dat zijn betoog van vorige maand over zijn wederwaardigheden tijdens de opnames van “een brug te ver” u een leuke avond hebben bezorgt. De maaltijd die Mario en zijn team ons hebben voorgezet was, te oordelen naar de reacties en mijn eigen ervaring, zeker een bijdrage aan een geslaagde bijeenkomst.

Deze maand nodigen wij u uit het relaas aan te horen van Astrid Janse over de ervaringen van haar en haar drie mederoeisters tijdens de “Talisker Whiskey Atlantic Challenge”. Twee resultaten mag ik u, denk ik, al wel verklappen. Als het financiële resultaat waren er twee cheques van € 33.000,=. Een aan de “Plastic Soup Foundation” en een aan de stichting ALS Nederland. Het andere te noemen resultaat is een mooi boek dat Astrid heeft geschreven over de lotgevallen tijdens deze roeiwedstrijd. Wij hopen iedereen die gezond is te zien. Ook nu komen de tafels op voldoende afstand van elkaar opdat een ieder ook gezond mag blijven.

DRINGEND VERZOEK: MELD U AAN!
DENK AAN UW QR-CODE OF VACCINATIEBEWIJS

Voor wat betreft de maaltijd verwachten we dat De Keizerskroon weer een heerlijke maaltijd voor ons serveert. U helpt de organisatie door even aan te melden via onderstaande link:

Aanmelden
Lukt het niet met het aanmeldformulier? Stuur dan even een email naar [email protected] met de mededeling of u wel/niet blijft eten en of u dieetwensen heeft.

Wanneer? 8 november 2021
Inloop? 17.30 uur
Aanvang? 18.00 uur
Tot hoe laat? ca. 20.00 uur

Het programma:
17.30 – Ontvangst / inloop
17.55 – Welkomstwoord
18.05 – Presentatie + gelegenheid tot vragen
18.45 – Diner

Wij willen U graag ontmoeten !

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan via bovenstaande link of via [email protected] en laat dan a.u.b. gelijk even weten of u blijft mee-eten…

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

Wij waarderen het altijd als deelnemers na de maaltijd nog even blijven napraten onder het genot van een koffie of borrel. Voor vragen kunt u zich tevens melden bij [email protected].

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764

Gegevens

Datum:
8 november 2021
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0570 641 277
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -