Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blockchain: wat u wilt weten

14 september 2020 @ 18:00 - 21:00

Gratis

Blockchain: alles wat u wilt weten!

Op 14 september 2020 hebben wij als spreker Erwin Bisschop. Erwin is mede-oprichter bij Coinversable. Dit is een start-up gevestigd op De Gasfabriek met als specialisatie Blockchain technologie. 

Spreker

14

November

Erwin Bisschop

mede-oprichter inversable bv

Erwin Bisschop is medeoprichter van het bedrijf Inversable. Dit is een start-up gevestigd op De Gasfabriek met als specialisatie Blockchain technologie.

Vorig jaar bezochten wij De Gasfabriek en hoorden wij van Gabriel Bosch wat voor fantastische ontwikkelingen daar tegenwoordig plaatsvinden. Veel Bergenvaarders wilden daar graag meer van weten. Op 14 september 2020 hebben wij daarom als spreker Erwin Bisschop. Erwin is mede-oprichter bij Coinversable. Dit is een start-up gevestigd op De Gasfabriek met als specialisatie Blockchain technologie.

Blockchain is in 2009 bekend geworden als de technologie achter de eerste grootschalige toepassing: de Bitcoin. Net zoals het internet vele toepassingen kent gaat blockchain veel verder dan de bekende publieke cryptovaluta. Coinversable bouwt blockchain-applicaties voor overheid en bedrijfsleven waarmee administratieve handelingen en complexe processen op een transparante, schaalbare en veilige manier worden vormgegeven.

De blockchain technologie stelt bedrijven en particulieren in staat om betrouwbaar samen te werken zonder dat daar een derde vertrouwenspartij voor nodig is. Beveiliging en betrouwbaarheid van gegevens is geborgd. Geen processen met weken wachttijd meer. Compliance by design: een proces zo uitgedacht en gedigitaliseerd dat het soepel en automatisch op de juiste manier verloopt.

Een mooi voorbeeld: hoe blockchain in de toekomst kan helpen bij het aanvragen van een vergunning.

Een avond vol inspiratie en verwondering en ruim de gelegenheid natuurlijk om vragen te stellen.
… Genoeg om over te praten, te vragen, te discussiëren. Uiteraard rekening houdend met de corona-maatregelen.

DRINGEND VERZOEK I.V.M. COVID-19: MELD U AAN! MAXIMAAL 25 GASTEN

Voor wat betreft de maaltijd verwachten we dat De Keizerskroon weer een heerlijke maaltijd voor ons serveert. U helpt de organisatie door even aan te melden via onderstaande link:

Aanmelden

Lukt het niet? Stuur dan even een email naar [email protected] met de mededeling of u wel/niet blijft eten en of u dieetwensen heeft.

Wanneer?      14 september 2020
Aanvang?       17.30 uur
Tot hoe laat?  ca. 20.00 uur

Het programma:
17.30 – Ontvangst / inloop
17.55 – Welkomstwoord
18.05 – Presentatie + gelegenheid tot vragen
18.45 – Diner

Wij willen U graag ontmoeten !

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan via bovenstaande link of via [email protected] en laat dan a.u.b. gelijk even weten of u blijft mee-eten…

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

Wij waarderen het altijd als deelnemers na de maaltijd nog even blijven napraten onder het genot van een koffie of borrel. Voor vragen kunt u zich tevens melden bij [email protected].

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764

Gegevens

Datum:
14 september 2020
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0570 641 277
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -