Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat doet Blockchain met de Deventer’ economie?

20 april 2020 @ 17:30 - 20:00

Gratis

UPDATE 2:

Op 20 september 2021 kunnen we de bijeenkomst door laten gaan. U wordt van harte welkom geheten in de Keizerskroon!

UPDATE 1:

Het zijn bijzondere tijden!

Het Corona virus grijpt genadeloos om zich heen; steeds meer mensen raken besmet.

In navolging van de adviezen, gegeven door het RIVM en de Regering hebben wij als bestuur besloten dat de bijeenkomst van 20 april komt te vervallen.

Wij vinden het risico voor onze deelnemers eenvoudig weg te groot en niet opwegen tegen het belang van een gezellige en informatief samenzijn.

Eind April zullen wij de situatie opnieuw beoordelen om dan mogelijk op 11 mei onze volgende bijeenkomst te organiseren.

Bij voorbaat dank voor uw begrip,

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet

Bestuur Sociëteit der Bergenvaarders


Vorig jaar bezochten wij De Gasfabriek en hoorden wij van Gabriel Bosch wat voor fantastische ontwikkelingen daar tegenwoordig plaatsvinden. Veel Bergenvaarders wilden daar graag meer van weten. Op 20 april 2020 hebben wij daarom als spreker Erwin Bisschop. Erwin is mede-oprichter bij Coinversable. Dit is een start-up gevestigd op De Gasfabriek met als specialisatie Blockchain technologie.

Blockchain is in 2009 bekend geworden als de technologie achter de eerste grootschalige toepassing: de Bitcoin. Net zoals het internet vele toepassingen kent gaat blockchain veel verder dan de bekende publieke cryptovaluta. Coinversable bouwt blockchain-applicaties voor overheid en bedrijfsleven waarmee administratieve handelingen en complexe processen op een transparante, schaalbare en veilige manier worden vormgegeven.

De blockchain technologie stelt bedrijven en particulieren in staat om betrouwbaar samen te werken zonder dat daar een derde vertrouwenspartij voor nodig is. Beveiliging en betrouwbaarheid van gegevens is geborgd. Geen processen met weken wachttijd meer. Compliance by design: een proces zo uitgedacht en gedigitaliseerd dat het soepel en automatisch op de juiste manier verloopt.

Een mooi voorbeeld: hoe blockchain in de toekomst kan helpen bij het aanvragen van een vergunning.

Een avond vol bewondering en verwondering en ruim de gelegenheid natuurlijk om vragen te stellen.
… Genoeg om over te praten, te vragen, te discussiëren.

DRINGEND VERZOEK VAN DE KEUKEN: MELD U AAN!

Voor wat betreft de maaltijd verwachten we dat De Keizerskroon weer een heerlijke maaltijd voor ons serveert. U helpt de organisatie door even aan te melden via onderstaande link:

AANMELDEN

Lukt het niet? Stuur dan even een email naar [email protected] met de mededeling of u wel/niet blijft eten en of u dieetwensen heeft.

Wanneer?      20 april 2020
Aanvang?       17.30 uur
Tot hoe laat?  ca. 20.00 uur

Het programma:
17.30 – Ontvangst
17.55 – Welkomstwoord
18.05 – Presentatie + gelegenheid tot vragen
18.45 – Diner

Wij willen U graag ontmoeten !

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan via bovenstaande link of via [email protected] en laat dan a.u.b. gelijk even weten of u blijft mee-eten…

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

Wij waarderen het altijd als deelnemers na de maaltijd nog even blijven napraten onder het genot van een koffie of borrel. Voor vragen kunt u zich tevens melden bij [email protected].

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Het bestuur van de Bergenvaarders,
Rob Korten                      Maarten Binnendijk          Gerard Harmelink
Secretaris                         Penningmeester                 President

Gegevens

Datum:
20 april 2020
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
www.bergenvaarders.nl

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Restaurant De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
0570-641277
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -