Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutchess of the Sea, 4.700 km zeeroeien: ARE YOU BONKERS!??

9 maart 2020 @ 17:30 - 20:00

Gratis

Geachte Bergenvaarders,

In december 2020 nemen vier vrouwen uit Deventer deel aan de zwaarste roeirace ter wereld: The Talisker Whisky Atlantic Challenge. Het wordt hét avontuur van hun leven. Astrid Janse, Remke van Kleij, Bela Evers en Désirée Kranenburg, gaan meer dan 3000 mijl (ca. 4.700 km) non-stop roeien over de Atlantische Oceaan en zamelen daarmee ook geld in voor ALS Nederland en de Plastic Soup Foundation. Ze doen mee onder de naam Dutchess of the Sea (https://www.dutchessofthesea.com).

De dames krijgen een adrenalinestoot wanneer ze denken aan het feit dat ze over de Atlantische Oceaan gaan roeien. Een combinatie van angst, opwinding en gekte die hen over alle grenzen heen voert. Het is mooi dat ze hiervoor kunnen kiezen en daarmee ook nog anderen kunnen helpen. Wij vinden het geweldig dat ze ook de tijd willen nemen om bij de Bergenvaarders hun enthousiasme willen komen delen.

“Wij willen bewijzen dat we tot het uiterste kunnen gaan, zowel fysiek als mentaal. De hele tocht is opgedragen aan twee grote goede doelen die veel voor ons betekenen; Stichting ALS Nederland en Plastic Soup Foundation. Deze doelen inspireren en motiveren ons deze tocht te maken.”

Astrid, Remke en Desiree hebben elkaar ontmoet bij hun roeivereniging Daventre Portu in Deventer (waar ze o.a. in de sloep “Bergenvaarder” oefenen!). De drie nemen al een aantal jaren deel aan de Nederlandse sloep competitie (boot met vaste zitplaats). Bela roeit al meer dan drie jaar bij Roei En Zeilvereniging Isala in Zutphen. Ze delen allemaal dezelfde droom: de Atlantische Oceaan veroveren…

Een avond vol bewondering en verwondering en ruim de gelegenheid natuurlijk om vragen te stellen.
… Genoeg om over te praten, te vragen, te discussiëren.

DRINGEND VERZOEK VAN DE KEUKEN: MELD U AAN!

Voor wat betreft de maaltijd verwachten we dat De Keizerskroon weer een heerlijke maaltijd voor ons serveert. U helpt de organisatie door even aan te melden via onderstaande link:

 

AANMELDEN

 

Lukt het niet? Stuur dan even een email naar [email protected] met de mededeling of u wel/niet blijft eten en of u dieetwensen heeft.

Wanneer?      9 maart 2020
Aanvang?       17.30 uur
Tot hoe laat?  ca. 20.00 uur

Het programma:
17.30 – Ontvangst
17.55 – Welkomstwoord
18.05 – Presentatie + gelegenheid tot vragen
18.45 – Diner

Wij willen U graag ontmoeten !

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan via bovenstaande link of via [email protected] en laat dan a.u.b. gelijk even weten of u blijft mee-eten…

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

Wij waarderen het altijd als deelnemers na de maaltijd nog even blijven napraten onder het genot van een koffie of borrel. Voor vragen kunt u zich tevens melden bij [email protected].

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Het bestuur van de Bergenvaarders,
Rob Korten                      Maarten Binnendijk          Gerard Harmelink
Secretaris                         Penningmeester                 President

Gegevens

Datum:
9 maart 2020
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dutchess-of-the-sea-4700-km-zeeroeien-are-you-bonkers-96996243375

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Restaurant De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
0570-641277
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -