Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 jaar MKB Deventer. Marco Kok vertelt zijn anekdotes.

10 februari 2020 @ 17:30 - 20:00

Gratis

Geachte Bergenvaarders,

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat MKB Deventer is opgericht. Het begon allemaal met een afstudeeropdracht die de Deventer HEAO-studenten Paul Nieuwburg en Marco Kok voor de toenmalige Deventer Ondernemers Vereniging (DOV) heeft uitgevoerd. Het ging toen wat minder en een toekomstplan was nodig om de vereniging toekomstbestendig te maken. Het advies kwam er in het kort op neer dat de vereniging moest professionaliseren en een herstart moest maken onder een nieuwe naam: MKB Deventer.

Vanuit de 100 toenmalige leden van de DOV is in januari 1995 MKB Deventer opgericht met een professioneel verenigingsbureau bemenst door beide studenten. Sindsdien is het hard gegaan met de vereniging en is MKB Deventer in haar 25-jarig bestaan uitgegroeid tot de grootste lokale MKB- vereniging van ons land met ruim 1.200 leden.

Op maandag 10 februari 2020 blikt de inmiddels tot directeur benoemde Marco Kok met de Bergenvaarders terug. Volgens eigen zeggen heeft hij ‘de leukste baan van Deventer‘. Anekdotes over het aftroeven van Zwolle bij het aanvragen van subsidies, ondernemers met bijzondere verhalen, verrassende ‘wist u datjes’, statistieken die Deventer ruimschoots op de kaart zetten, activiteiten zoals het opzetten van binnenstadsmanagement, sfeerverlichting, camerabeveiliging, exportpromotie, etc. etc…. Een feest der herkenning en verwondering en ruim de gelegenheid natuurlijk om vragen te stellen.
… Genoeg om over te praten, te vragen, te discussiëren.

DRINGEND VERZOEK VAN DE KEUKEN: MELD U AAN!

Voor wat betreft de maaltijd verwachten we dat De Keizerskroon weer een heerlijke maaltijd voor ons serveert. U helpt de organisatie door even aan te melden via onderstaande link:

AANMELDEN

Lukt het niet? Stuur dan even een email naar [email protected] met de mededeling of u wel/niet blijft eten en of u dieetwensen heeft.

Wanneer?      10 februari 2020
Aanvang?       17.30 uur
Tot hoe laat?  ca. 20.00 uur

Het programma:
17.30 – Ontvangst
17.55 – Welkomstwoord
18.05 – Presentatie + gelegenheid tot vragen
18.45 – Diner

Wij willen U graag ontmoeten !

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan via bovenstaande link of via [email protected] en laat dan a.u.b. gelijk even weten of u blijft mee-eten…

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteund door donateur te worden.

Wij waarderen het altijd als deelnemers na de maaltijd nog even blijven napraten onder het genot van een koffie of borrel. Voor vragen kunt u zich tevens melden bij [email protected].

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Het bestuur van de Bergenvaarders,
Rob Korten                       Astrid Groustra                   Gerard Harmelink
Secretaris                         Penningmeester                 President

Gegevens

Datum:
10 februari 2020
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
www.bergenvaarders.nl

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Restaurant De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
0570-641277
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -