Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie Jubileumjaar 2022-2023

10 oktober 2022 @ 17:45 - 20:00

Gratis

Jubileum programma 2022-2023

Op 10 oktober 2022 zal het bestuur het jubileum programma voor het seizoen 2022-2023 toelichten.  

Spreker

10

oktober 2022

Gerard Harmelink

President Sociëteit der Bergenvaarders

Gerard Harmelink is sinds jaar en dag van onze bijeenkomsten. Sinds mei 2018 mag hij zich President van de sociëteit noemen.
Gerard Harmelink

Wij vieren dit nieuwe seizoen ons jubileumjaar! Het is dit jaar 40 jaar geleden dat de Bergenvaarders in haar huidige vorm is opgericht. En wat een toeval! Gedurende dit jubileumjaar wordt ook het Hanzejaar 2023 gevierd! Een jaar dus waarin we extra betekenis geven aan 800 jaar Hanze gedachtengoed. Onze Sociëteit dient net als 400 jaar geleden nog altijd als ontmoetingspunt voor iedereen die Deventer een warm hart toedraagt en die het op prijs stelt dat er in Deventer flink wat ondernomen wordt. De door onze sprekers aangesneden onderwerpen betreffen al jaren actuele zaken met betrekking tot economie, cultuur, politiek en historische achtergronden.

Het verleden geeft kleur en fleur aan het leven in onze Hanzestad. Zo ook aan onze bijeenkomsten. Wie te gast is als spreker, kan kleurrijke gesprekken verwachten en een stevige discussie waar opportuun. Dat willen we ook het komende jaar blijven uitdragen.

Wij denken u een mooi programma 2022-2023 te kunnen presenteren met enkele opvallende wijzigingen ten opzichte van wat u van ons gewend was. Een nieuwe invulling qua programma dus, maar ook enkele andere zaken die gaan veranderen.

Onze President en Scriba hopen u maandag bijvoorbeeld voor te kunnen stellen aan onze nieuwe Thesaurier. Wij gaan ook een veelbelovende samenwerking aan met andere organisaties in onze stad. Uiteraard zonder daarbij onze eigen identiteit te verliezen.

We gaan ook verhuizen naar een andere locatie. Helaas kunnen we op de maandagavond niet meer terecht bij de Keizerskroon. Meerdere vaste gasten hebben echter aangegeven niet op een andere avond te kunnen. Daarom houden we zoveel mogelijk vast aan de 2e maandag van de maand. We hebben goede respons gekregen op de bijeenkomsten die we hadden op De Gasfabriek, dus daar zullen we ook maandag 10 oktober onze bijeenkomst houden.

U bent dus van harte uitgenodigd.

Ons programma op maandag 10 oktober:

Locatie: De Gasfabriek
17.45 uur: Inloop met koffie
18.00 uur: start presentatie programma 2022-2023
19.00 uur: Diner

U bent welkom in zaal “De Machinekamer” van De Gasfabriek vanaf 17.45 uur. Het programma begint vanaf ca. 18.00 uur en het gezamenlijk diner rond 19.00 uur. Daarna gezellig natafelen.

Onze huisregels:
Een ieder is welkom, gratis toegang, wel graag z.s.m. aanmelden bij de organisatie (via [email protected]) opdat ruimte en consumpties zijn af te stemmen op de opkomst.
Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. dan als bezoeker aan zoals hierboven aangegeven.

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden via www.bergenvaarders.nl/deelnemen. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze Thesaurier.

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764

Gegevens

Datum:
10 oktober 2022
Tijd:
17:45 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
www.bergenvaarders.nl

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6
Deventer, Overijssel 7418 AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 38 65 76 53
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -