WIST U DAT: 1987: Het jaar begon met de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie. In februari kwam een vertegenwoordiger van de zogenaamde Deventer City Promenade; ons lid Bep ter Veer weet hier veel van net als onze ondernemers-leden. Jaren geleden werd het onderdeel van het MKB.
In maart was de traditionele Stokvissenmaaltijd en in april volgde een verhaal over de restauratie van de Grote of Lebuinus Kerk (nb: zoals we hebben gezien is er recent een nog veel grotere renovatie uitgevoerd: intern aan het plafond, met o.a. onze eigen Bergenvaardersheilige St. Olaf boven de oude ingang, en extern waarbij o.a. de klok weer terug ging naar het oude plekje -snik-).
In mei 1987 was de jaarlijkse wijnproeverij door Ruud Arendsen met in juni de Griekse avond. Om nooit te vergeten: in oktober 1987 kwamen Cor en Anke Bouman vertellen over hun installatiebedrijf en hun uniek werkpositie bij de NV Nederlandse Spoorwegen. Cor is helaas veel te vroeg overleden, maar Anke Bouman https://www.facebook.com/anke.bouman.1 is nog steeds Bergenvaarder; waarvoor dank!