12496308_547595798737326_8300741402114551733_oWIST U DAT: Herinneringen aan 1995: Januari: vanwege de stadsreceptie geen bijeenkomst op de 2e maar op de 3e maandag met een lezing door ons lid Clemens Hogenstijn; Februari: een lezing door ons lid Henk van Baalen; Maart: Bergenvaarders namen een roos mee voor de jarige exploitant van de Mandala en ons lid Ingrid Bouman de Vlaming; April: President Ritse Reitsma was ziek en de secretaris stuurt de uitnodiging voor de viering 50 jaar bevrijding; Juni: een gedenkwaardige dagtocht in plaats van een bijeenkomst op de Mandala, namelijk een busreis naar Soest in Duitsland. Op 10 juli waren we ook op pad, namelijk een bijeenkomst bij de drankhandel Gebr. Eijkelenkamp/Grolsch geregeld door ons lid Gé Eijkelenkamp! In september was er voorafgaand aan het eten een bijeenkomst bij de bibliotheek Keizerslanden vanwege een voorleesmarathon waar onze President aan mee doet om sponsorgeld bijeen te brengen
Op 21 september 1995 was weer de eerste bijpraatbijeenkomst na de vakantie, én er was een 1e door de huidige secretaris Janine van Harsselaar getypte uitnodiging, maar nog wel met tekst aangeleverde door de President.
De bijeenkomst van december werd opgeluisterd door Sinterklaas én de Kerstman! Er wordt ingezameld voor de Kindertelefoon en het was in alle opzichten een unieke bijeenkomst!
NB: de Kerstman was niemand minder dan Klaas Visser, en als u weet wie Sinterklaas was …….. Heeft u ooit zo’n Sinterklaas gezien???