Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ChatGPT: Hype of Gamechanger?

februari 12 @ 19:00 - 21:00

Gratis

ChatGPT: Hype of Game-changer

Op maandagavond 12 februari organiseren de Bergenvaarders een bijeenkomst met een zeer actueel onderwerp waar we veel over lezen in de krant tegenwoordig: ChatGPT. We verkennen de snel evoluerende wereld van kunstmatige intelligentie en ChatGPT.
We worden aan de hand meegenomen in deze wereld door Dennie Pasman, mede-eigenaar van Vsee Search Marketing.

Sprekers

12

Februari 2024

Dennie Pasman

Mede-eigenaar van Vsee Search Marketing.

Met zijn expertise en enthousiasme voor AI en ChatGPT zal Dennie u door de mogelijkheden en toekomstige toepassingen van deze technologieën leiden.

Harry Webers

Bent u klaar om een blik in de toekomst te werpen? In deze bijeenkomst verkennen we de snel evoluerende wereld van Kunstmatige Intelligentie (AI) en ChatGPT. We staan stil bij de razendsnelle ontwikkeling van deze tools en hoe deze evolutie ons kan leiden naar een toekomst waarin de impact van AI en ChatGPT onmiskenbaar zal zijn in ons dagelijks leven en werk. Deze bijeenkomst is erop gericht te laten zien dat, zelfs als AI nu nog geen directe raakvlakken heeft met uw leven of werk, de kans groot is dat dit in de nabije toekomst wel het geval zal zijn.

De bijeenkomst wordt geleid door Dennie Pasman, mede-eigenaar van Vsee Search Marketing. Zijn expertise en enthousiasme voor AI zullen u door de mogelijkheden en toekomstige toepassingen van deze technologieën leiden.

Wat kunt u verwachten?

  • Inzicht in de huidige en toekomstige mogelijkheden van AI en ChatGPT.
  • Voorbeelden van de synergie tussen verschillende AI-tools.
  • Tips voor het effectief communiceren met ChatGPT, met een focus op de kunst van het vragen stellen.

Ongeacht uw huidige kennisniveau van AI, deze bijeenkomst biedt waardevolle inzichten over hoe AI en ChatGPT steeds relevanter worden in verschillende aspecten van ons leven.
Een interessante bijeenkomst dus voor ondernemers, inwoners van Deventer en andere geïnteresseerden.

U bent voor deze bijeenkomst welkom in zalencentrum “De Lindeboom” te Schalkhaar, vanaf 17.45 uur.

Programma:

18.00 – Diner (voor eigen rekening)
19.00 – Koffie / inloop (aangeboden door de Bergenvaarders)
19.30 – Welkomstwoord
19.40 – ChatGPT: Hype of Gamechanger – Dennie Pasman
20.30 – Netwerkborrel

Onze huisregels:
Een ieder is welkom, gratis toegang, wel graag voor de maaltijd z.s.m. aanmelden bij de organisatie (via bovenstaand formulier of via [email protected]) opdat ruimte en consumpties zijn af te stemmen op de opkomst.

Er is vast veel te verhalen, we verheugen ons op uw komst.

Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan via onze website (bovenaan deze pagina).

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. U bent al donateur vanaf 25 euro per jaar. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Steun dit evenement

Wilt u dit evenement steunen? Een bijdrage aan de koffie? Of een klein bedrag voor de organisatie? Dat kan hier, ook anoniem. Dank voor uw bijdrage!

Gekozen bedrag € -

Sponsoren

Meld u aan voor Event Updates

Gegevens

Datum:
februari 12
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Site:
www.bergenvaarders.nl

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Lindeboom
Lindeboomsweg 1a
Schalkhaar, Overijssel 7433BH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0570625225
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -