Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Kop Handelskade

oktober 9 @ 17:30 - 21:00

Gratis

De Kop Handelskade

13 Gaat
Laat weten of je gaat

De Kop Handelskade

Op De Kop Handelskade start een verrassend en uniek nieuwbouwproject! De stadscampus ‘De Kien’ krijgt een upgrade met een drietal gebouwen die plaats bieden aan kantoren, sociale huurwoningen, studentenwoningen, horeca én maar liefst 43 luxe appartementen en penthouses met een fenomenaal uitzicht op de skyline van Deventer!

Spreker

10

juli 2023

Marco Spekreijse

Adjunct Directeur Explorius Vastgoedontwikkeling BV

Marco Spekreijse is Adjunct Directeur bij Explorius. Dit bedrijf uit Rijssen heeft in Deventer niet alleen De Kop Handelskade in ontwikkeling, maar is ook betrokken bij de nieuwbouw van Topicus. Ook herontwikkelen ze bijvoorbeeld de koepelgevangenis in Arnhem.

Harry Webers
Tijdens eerdere bijeenkomsten is al eens gesproken over stadscampus ‘De Kien’, een groot stadsontwikkelingsproject in de nabijheid van het station in Deventer. De Kop Handelskade is een verrassend en uniek nieuwbouwproject dat een belangrijk onderdeel vormt van ‘De Kien’.
De stadscampus krijgt een upgrade met een drietal gebouwen die plaats bieden aan kantoren, sociale huurwoningen, studentenwoningen, horeca én maar liefst 43 luxe appartementen en penthouses met een fenomenaal uitzicht op de skyline van Deventer! Daarnaast komen er 2 horeca-gelegenheden, 88 studentenwoningen, 76 sociale huurwoningen en is er plek voor 3.000 m2 kantoorruimte.

De Kop Handelskade biedt dus een gevarieerde mix van wonen, werken en leren, met horeca op de begane grond. Het is straks een komen en gaan vanuit deze ‘bijenkorf’. Studenten, kantoorpersoneel en bewoners stromen in en uit; via de voetgangerscorridor zwermen ze alle kanten op. Je proeft er een bruisende, ongedwongen sfeer. Ontwikkelaar Explorius noemt het een ‘dynamische hotspot waar je elkaar ontmoet’met groene openbare ruimtes en verblijfzones.

Dat alles maakt ons nieuwsgierig en vraagt natuurlijk om uitleg. Hoe gaat Explorius dat allemaal realiseren? Adjunct directeur Marco Spekreijse komt het ons uitleggen.

Als altijd is er ruim tijd voor uw vragen.

U bent voor deze bijeenkomst als vanouds welkom in restaurant “de Keizerskroon” vanaf 17.30 uur.

Programma:

18.00 – Diner (voor eigen rekening)
19.00 – Koffie / inloop
19.30 – Welkomstwoord / Historisch perspectief
19.40 – De ontwikkeling van De Kop Handelskade door Marco Spekreijse
20.30 – Netwerkborrel

Onze huisregels:
Een ieder is welkom, gratis toegang, wel graag voor de maaltijd z.s.m. aanmelden bij de organisatie (via bovenstaand formulier of via info@bergenvaarders.nl) opdat ruimte en consumpties zijn af te stemmen op de opkomst.

Er is vast veel te verhalen, we verheugen ons op uw komst.

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan via onze website (bovenaan deze pagina).

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. U bent al donateur vanaf 25 euro per jaar. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Sponsoren

Meld u aan voor Event Updates

Gegevens

Datum:
oktober 9
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
www.bergenvaarders.nl

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon:
0570763764
E-mail:
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0570 641 277
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -