Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemeenteraadsverkiezingen: debat over de Deventer Economie

1 maart 2022 @ 19:30 - 21:30

Gratis

Verkiezings-debat 2022

Wij hebben in samenwerking met MKB Deventer de handschoen opgepakt voor een verkiezingsdebat over de Deventer Economie. Hoor welke plannen de lokale politiek heeft om de Deventer economie de komende vier jaar te versterken.

HET IS TIJD VOOR EEN DEBAT!

(met een goede maaltijd vooraf)

Onze sociëteit probeert bij te dragen aan verbinding, vernieuwing en versterking, als denktank van de stad. Ter ondersteuning, draagvlakvorming, uitwerking en onderbouwing van de thema’s die spelen in de stad, biedt de Sociëteit der Bergenvaarders daarom haar platform aan. Zeker ook in verkiezingstijd hebben wij dan ook vaak interessante onderwerpen op onze agenda.

Deventer dankt de uitingen van welstand en rijkdom uit de middeleeuwen aan de voorvaderen die de ligging aan de IJssel rijkelijk uitbuitten door de stad een vooraanstaande plaats te bezorgen in de Hanze, een soort middeleeuwse EU. Onze sociëteit komt dus voort uit het ondernemerschap van onze stad.

Wij hebben daarom in samenwerking met MKB Deventer de handschoen opgepakt voor een verkiezingsdebat over de Deventer Economie. Hoor welke plannen de lokale politiek heeft om de Deventer economie de komende vier jaar te versterken.

Dit debat houden wij op 1 maart 2022 van 19.30 uur tot 21.30 uur bij De Generator op het Gasfabriekterrein, Zutphenseweg 6b in Deventer. De Generator bevindt zich in de linkervleugel van het Apparatengebouw.

Wilt u vooraf al in gesprek? Kennismaken met de Bergenvaarders? Ter plaatse organiseren wij een goede maaltijd voor u. U kunt zich al in De Kantine melden vanaf 17.30 uur. Ook De Kantine bevindt zich in het Apparatengebouw. Om 18.00 uur wordt u een maaltijd uit de Aziatische keuken geserveerd.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur Inloop bij De Kantine
18.00 uur Diner (aanmelden via [email protected] ! ! )
19.00 uur Ontvangst met koffie en thee voorafgaand aan het debat
19.30 uur Opening
                  De aanwezige fracties vertellen in een pitch van maximaal
                  1,5 minuut wat zij voor de Deventer ondernemers qua
                  programma te bieden hebben
19.45 uur Discussieronde één*
20.30 uur P A U Z E
20.45 uur Discussieronde twee*
21.30 uur Einde discussie en start informele nazit met een hapje en een drankje

Wij nodigen u mede namens voorzitter Ed den Besten van MKB Deventer van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Dit kan online via een livestream op (vraagt u daarvoor a.u.b. de link aan via onderstaande emailadres van MKB Deventer), maar veel leuker is het natuurlijk om live aanwezig en input te geven. Wij zien u graag op 1 maart en verzoeken u uiterlijk maandag 28 februari 2022 aan te melden via : [email protected]. Wij zullen vervolgens ook MKB Deventer en De Gasfabriek op de hoogte stellen van uw komst.

* De debatleider / gespreksleider deze avond is Mr. Paul (P.J.) Arentshorst, advocaat bij Daniels Huisman Advocaten in Deventer. In de discussie zullen in ieder geval de volgende zaken aan de orde komen: vestigingsklimaat, arbeidsmarkt en publiek-private samenwerking in Deventer. Uiteraard krijgen aanwezigen in de zaal en de livechat ook gelegenheid tot het aanbrengen van thema’s en het stellen van vragen.

Heeft u vooraf al vragen die u wilt stellen (of suggesties voor vragen die u ons wilt laten stellen), stuur ze dan naar [email protected]

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764

Organisatoren

Sociëteit der Bergenvaarders
MKB Deventer

Locatie

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6
Deventer, Overijssel 7418 AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 38 65 76 53
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -