Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrolijke Varkens Verhalen

14 februari 2022 @ 17:30 - 21:00

Gratis

Vrolijke Varkens Verhalen

Piggy’s Palace was winnaar van landelijke “Agrafiek Award“ in 2014. In 2015 won Piggy’s Palace een landelijke innovatie Award voor het gezond produceren van varkensvlees. Dagelijks eten 45.000 mensen een stukje varkensvlees van Piggy’s Palace. Daar zit een verhaal achter!

Spreker

14

februari 2022

Erik Stegink

Eigenaar Piggy’s Palace

Erik Stegink is biologisch varkenshouder en medeoprichter van de BoerBurgerBeweging (BBB). Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 stond hij als derde op de kandidatenlijst van BBB.
Hiervoor was Stegink ruim 25 jaar lokaal actief voor Algemeen Plattelands Belang in de toenmalige gemeente Bathmen en daarna Gemeentebelang in Deventer.

ANNULERING BIJEENKOMST 10 FEBRUARI

UITNODIGING BIJEENKOMST 14 FEBRUARI

Het lijkt er op dat we weer samen mogen komen!
Maar niet op donderdag de 10e, helaas. Een van de sprekers is “gegrepen” door Covid-19: https://deventerverhaal.nl/nieuws/lezing-op-onderzoek-met-de-bergenvaarders-geannuleerd

Maar, Een gekroonde stokvis laat zich niet uit het veld slaan of bedotten. Dus komen we toch samen. In de Keizerskroon. En volgens ons “normale” gebruik op de 2e maandag van de maand, 14 februari 2022.

Inloop vanaf 17.00 uur, de lezing om 18.00 uur en het gezamenlijk diner rond 19.00 uur.
Daarna gezellig natafelen.

Piggy’s Palace was winnaar van landelijke “Agrafiek Award“ in 2014. In 2015 won Piggy’s Palace een landelijke innovatie Award voor het gezond produceren van varkensvlees. Dagelijks eten 45.000 mensen een stukje varkensvlees van Piggy’s Palace. Daar zit een verhaal achter!

Eigenaar Erik Stegink gaat ons vertellen hoe leuk (het houden van) varkens (kan) zijn.
Leuk voor de varkens, leuk voor de boer en leuk (lekker) voor de consument. 
De vegetariërs en veganisten onder ons zullen het niet genoeg vinden, maar deze varkens hebben tot hun eind een goed leven gehad.

Onze huisregels:
Een ieder is welkom, gratis toegang, wel graag uiterlijk zaterdagochtend 12 februari aanmelden bij de organisatie (via [email protected]) opdat ruimte en consumpties zijn af te stemmen op de opkomst.

Er is vast veel te verhalen, we verheugen ons op uw komst,

 

Varkenskaas? Ja, varkenskaas!

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan zoals hierboven aangegeven.

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764

Gegevens

Datum:
14 februari 2022
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0570 641 277
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -