Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transformaties van industriepanden: de Energiefabriek en Zandhuis & Zwart

11 april 2022 @ 17:30 - 21:00

Gratis

De Energie-fabriek en Zandhuis & Zwart

Jeroen den Adel heeft eerder de kofferfabriek een nieuwe bestemming gegeven en werkt op dit moment aan het project “Zandhuis & Zwart”. Een nieuwe invulling van wat verpauperde gebouwen met een groots verleden dus. Goed, nieuw, maar met behoud van het goede: de sfeer, de karakteristieke vormgeving en de geschiedenis bewarend.

Spreker

11

April 2022

Jeroen van den Adel

Eigenaar Advicus

AdVicus is een eenmansbedrijf, waarmee Jeroen van den Adel in 2002 begon. Hij is in 1997 afgestudeerd aan de Universiteit Twente in civiele technologie en management. Daarna heeft hij voor verschillende gemeenten projecten gedaan gevolgd door diverse projecten op eigen initiatief. In Deventer kennen wij hem van projecten zoals de Kofferfabriek, de Energiefabriek en Zandhuis & Zwart.

Maandag 11 april 2022 kunnen we het verhaal horen achter https://www.advicus.nl/energiefabriek-deventer/.
Jeroen den Adel heeft eerder de kofferfabriek een nieuwe bestemming gegeven en werkt op dit moment aan het project “Zandhuis & Zwart”. Een nieuwe invulling van wat verpauperde gebouwen met een groots verleden dus. Goed, nieuw, maar met behoud van het goede: de sfeer, de karakteristieke vormgeving en de geschiedenis bewarend. Uiteraard heeft het transformeren van oude panden zijn eigen uitdagingen. Als altijd is er ruim tijd voor uw vragen over dit energiek project.

U bent welkom in restaurant “de Keizerskroon” vanaf 17.00 uur. De lezing begint om ca. 18.00 uur en het gezamenlijk diner rond 19.00 uur. Daarna gezellig natafelen.

Onze huisregels:
Een ieder is welkom, gratis toegang, wel graag z.s.m. aanmelden bij de organisatie (via [email protected]) opdat ruimte en consumpties zijn af te stemmen op de opkomst.

Er is vast veel te verhalen, we verheugen ons op uw komst

 

Het Havenkwartier is al goed bekend met Jeroen en zijn projecten.

Spijs en drank zijn voor eigen rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan zoals hierboven aangegeven.

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764

Gegevens

Datum:
11 april 2022
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon
0570763764
E-mail
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Keizerskroon
Stromarkt 12
Deventer, Overijssel 7411 PJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0570 641 277
Bekijk de site van Locatie

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -