Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwikkeling Roto Smeets Terrein

24 januari 2023 @ 15:45 - 17:30

Gratis

De sloop van de voormalige drukkerij Roto Smeets aan de Hunneperkade is in volle gang. Naast ruim 700 woningen wordt ook 30.000 m2 aan bedrijfs- en werkruimte ontwikkeld op het terrein van 60.000 m2. Dat zal voor velen van u ook vragen oproepen. Op 24 januari 2022 organiseren we daarom samen met MKB Deventer een bijeenkomst over de invulling van die m2 bedrijfs- en werkruimtes. U krijgt dan antwoord op vragen zoals:

Hoe worden de m2 bedrijfsruimte ingevuld?
Aan welke functies wordt gedacht?
Huur of koop?
Tijdsplanning?

Heeft u ook vragen?
De ontwikkelaar SVE Group en het ontwerpteam zijn op 24 januari aanwezig voor een presentatie en antwoorden op bovenstaande en uw vragen.
Er kan straks veel op het nieuw te ontwikkelen terrein. In deze fase van de planning kunnen ondernemerswensen mogelijk nog in de ontwerpen meegenomen worden. Naar verwachting gaat einde dit jaar de eerste paal de grond in. De eerste gebouwen worden 12 maanden later opgeleverd. Roto Deventer gaat een voor Nederland unieke werk-woonlocatie worden. 

Aanmelden
De deur bij Roto Smeets is open om 15.45 uur voor ontvangst. Het aantal parkeerplekken is gering. Kom zoveel mogelijk met de fiets en parkeer deze voor het kantoorgebouw aan de Hunneperkade. Komt u met de auto, parkeer dan zo ver mogelijk achterop het terrein (zo dicht mogelijk tegen het pand aan). De huidige huurder zal gevraagd worden de slagboom in de middag open te stellen.

U wordt vandaaruit naar de bijeenkomst geleid. Na de presentatie en de beantwoording van alle vragen, wordt de bijeenkomst afgesloten met een informeel gedeelte onder het genot van een drankje.
Nieuwsgiering en interesse? Meld u vóór 20 januari 2022 aan via [email protected].

Deze keer geen maaltijd
In tegenstelling tot onze andere bijeenkomsten zal er deze keer geen maaltijd voor u klaarstaan. Wij hopen u binnenkort daarvoor weer te kunnen ontmoeten bij de Keizerskroon aan de stromarkt.

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764

Gegevens

Datum:
24 januari 2023
Tijd:
15:45 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisatoren

Sociëteit der Bergenvaarders
MKB Deventer

Locatie

Roto Smeets
Hunneperkade 4
Deventer, Overijssel Nederland
+ Google Maps

Dit evenement wordt u aangeboden door Stichting Sociëteit der Bergenvaarders. Toegang is gratis. Een financiële bijdrage wordt uiteraard altijd gewaardeerd. Wilt u ons ondersteunen, maar niet direct donateur van onze stichting worden, dan kan dat uiteraard:Gekozen bedrag € -