+31570763764 info@bergenvaarders.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verkiezingsdebat PS2023: Economie

februari 13 @ 19:00 - 22:00

Gratis

Gratis Toegang

Gratis toegang - alleen het debat

2 Gaat
128 beschikbaar
Laat weten of je gaat

Verkiezings-debat PS2023: Economie

Op woensdag 15 maart 2023 zijn er weer provinciale staten verkiezingen. Het belang van het lokale bedrijfsleven bij de politieke en bestuurlijke besluitvorming is heel groot. Het ondernemingsklimaat, bereikbaarheid, vergunningen, regiopromotie, arbeidsmarkt, financiele ondersteuning, etc. Het zijn allemaal onderwerpen waar de provincie een grote en soms beslissende rol in heeft. Ondertussen zijn er ook grote thema’s, zoals energietransitie, klimaatadaptatie, stikstofcrisis, coronacrisis, woonruimte, etc. Daarom organiseren we net als bij de gemeenteraadsverkiezingen weer een debat.

Debatleider

13

februari 2023

Rijn Platteel

Voorzitter VNO-NCW Midden

Rijn Platteel is momenteel voorzitter bij VNO-NCW Midden en a.i. directeur bij de Strategic Board Stedendriehoek. Tevens is hij directeur bij een vastgoedbedrijf dat betaalbare huisvesting en andere faciliteiten biedt voor jonge professionals tussen de 20 en 35 jaar.

Wat u kunt verwachten

Op woensdag 15 maart 2023 zijn er weer provinciale staten verkiezingen. Het belang van het lokale bedrijfsleven bij de provinciale politieke en bestuurlijke besluitvorming is heel groot. Het ondernemingsklimaat, bereikbaarheid, vergunningen, regiopromotie, arbeidsmarkt, financiele ondersteuning, etc. Het zijn allemaal onderwerpen waar de provincie een grote en soms beslissende rol in heeft. Ondertussen zijn er ook grote thema’s, zoals energietransitie, klimaatadaptatie, stikstofcrisis, coronacrisis, woonruimte, etc.

Daarom organiseren we net als bij de gemeenteraadsverkiezingen weer een debat. Bij de vorige verkiezingen hebben meer dan 500 mensen via live-streaming meegekeken op het internet. Deze keer kunnen we gelukkig weer bij elkaar komen.

U bent op 13 februari 2023 welkom in restaurant “’t Hof van Colmschate”, Holterweg 104 te Deventer, vanaf 19.00 uur.

Programma:

volgt

Onze huisregels:
Een ieder is welkom, gratis toegang, wel graag z.s.m. aanmelden bij de organisatie (via info@bergenvaarders.nl) opdat ruimte en consumpties zijn af te stemmen op de opkomst.

We verheugen ons op uw komst.

Spijs en netwerkborrel zijn voor eigen rekening. Koffie tijdens de inloop is voor onze rekening. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook als u geen maaltijd met ons nuttigt. Meld u a.u.b. als bezoeker aan zoals hierboven aangegeven.

Komt u vaker of waardeert u onze bijeenkomsten, dan zou het fijn zijn als u ons ondersteunt door donateur te worden. Voor bedrijven hebben wij een steunpakket ontwikkeld. Neemt u daarvoor a.u.b. contact op met onze penningmeester.

De Bergenvaarders zijn al sinds het jaar 1380 onlosmakelijk verbonden met de stad Deventer. Wilt u meer weten over Sociëteit der Bergenvaarders, dan kunt u dat vinden op www.bergenvaarders.nl

Meld u aan voor Event Updates

Word actief Bergenvaarder.
Steun ons als vrijwilliger, donateur of promotor. Start vandaag nog.

Bel ons: 0570-763764

Gegevens

Datum:
februari 13
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Sociëteit der Bergenvaarders
Telefoon:
0570763764
E-mail:
info@bergenvaarders.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

’t Hof van Colmschate
Holterweg 104
Deventer, 7429AH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0570 651300
Bekijk de site van Locatie